Mures 300

Urbanna

Mures 300

Un proiect finalizat cu succes          

Amplasat într-o arie urbană privilegiată, complexul rezidenţial Mureş 300 reprezintă opţiunea ideală a habitatului civilizat şi confortabil.

Întelegând nevoia de nou, apărută pe piața imobiliară arădeană, am răspuns provocării de a construi un complex de apartamente, într-o locație adecvată, la standarde de calitate și confort moderne. Am primit, în schimb, un feed-back pozitiv din partea clienților noștri și astfel cele 76 de apartamente și-au găsit, într-o scurtă perioadă de la demararea vânzărilor, noii proprietari.

Situat în imediata proximitate a zonei de promenadă naturală a arădenilor – faleza Mureşului, complexul rezidenţial Mureş 300 se învecinează şi cu o serie de facilităţi urbane recent dezvoltate: Supermarketul Billa, Centrul Medical Euromedic, Spitalul Genesys și Universitatea Aurel Vlaicu.

Complexul Mureş 300 este alcătuit din două blocuri (demisol + parter + 8 etaje + penthouse) a câte 38 de apartamente fiecare. Apartamentele sunt generos dimensionate, măsurând de la 51 de metri pătraţi – apartamentele de tip studio, până la 232 de metri pătraţi în cazul apartamentelor penthouse.

Parterul celor două imobile este rezervat spaţiilor comerciale, spaţii care acoperă o suprafaţă de câte 400 de metri pătraţi pentru fiecare imobil.

Tocmai pentru a realiza acordul subtil între calitatea serviciilor noastre și nevoile tot mai bine definite și rafinate ale clienților noștrii, de curând în cadrul proiectelor Urbanna a intrat și Mureș Bucura, datorită căruia puteți beneficia în continuare de cele mai înalte standarde de confort, siguranță și servicii de administrare.

În plus, vă oferim posibilitatea de a achiziționa apartamente noi, la prețuri atractive, doar cu avans și plată în rate fixe, pe 15 ani.