Mures Bucura

Urbanna

Mures Bucura

Calitate, confort și preț accesibil în inima orașului

Mureş Bucura este un proiect ambiţios, situat în zona centrală a orașului, pe calea Iuliu Maniu nr.52-54, constând dintr-un imobil D+P+10 etaje cu 100 de apartamente.

Aflat în apropierea zonei de promenadă a arădenilor – malul Mureşului, dar şi în imediata vecinătate a centrului istoric şi a principalelor bulevarde, Mureş Bucura devine un punct de reper inconfundabil al întregului oraş.

Având experiența proiectului anterior, Mureș 300, care a reprezentat un real succes pe piața imobiliară din Arad, punem la dispoziția clienților noștri spații locuibile generoase, executate la cele mai ridicate standarde de calitate și confort, în concordanță cu cerințele europene contemporane.

Detalii tehnice ale imobilului:

  • construcția este realizată pe structură din beton (stâlpi cu diafragme dală groasă),
  • zidărie Europoroton de 25 cm. grosime pe exterior,
  • termoizolație exterioară de 5 cm. din polistiren expandat,
  • clădire cu certificat energetic,
  • casa scării deosebit de spatioasă, prevăzută cu luminatoare la ultimul nivel,
  • două lifturi ultramoderne cu capacitate pentru 8 persoane sau 600 kg,
  • pentru fiecare apartament se pot achiziționa parcări auto private, dispuse la demisol, parter și pe platforma laterală,
  • la subsolul blocului va funcționa o stație de hidrofoare care va mări presiunea apei curente existente în zonă.

 

Detaliile fac diferența!

Pe lângă atenția sporită în alegerea locației, a materialelor de construcție și a lucrărilor de execuție de cea mai înaltă calitate, o locuință nouă trebuie să respecte și cerințe de confort sporit, regăsite în asigurarea unei izolații termice și fonice optime:

– zidurile de compartimentare, din interiorul apartamentelor, sunt realizate din cărămidă de 10 cm, tip Europoroton, iar cele despărțitoare sunt duble, tot de 10 cm cu o cameră de aer de 5 cm între ele, scurgerile instalațiilor sanitare sunt trase prin pereți speciali (elimină total zgomotul produs de scurgerea apei) – soluții care asigură o bună izolare fonică.

– termosistem, tencuială mecanizată interioară LB KNAUF, șapă mecanizată portantă (polistiren sub șapă) – soluții care asigură un confort termic sporit, dar și reducerea semnificativă a cheltuielilor de întreținere.

* vezi detalii complete la dotări apartamente.

Nou, la Urbanna

Finanțare proprie, direct de la dezvoltator, cu plata în rate, pe o perioadă de pâna la 15 ani!

 

Pentru vizionare și consultanță de specialitate vă așteptăm la biroul de vânzări al Urbanna, situat în incinta imobilului. 

Programări la tel: 0722 344 801 .