Spaţii comerciale

Urbanna

Spaţii comerciale

1. Mureş 300

DE VÂNZARE. PLATĂ ÎN RATE LA DEZVOLTATOR

Locație
Spaţiile comerciale Urbanna Mureș 300 sunt situate în Micălaca la parterul complexului de apartamente Mureş 300. Având în vecinătate o serie de facilități publice și private cu trafic intens – Spitalul Medlife Genesys, Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea, Camera Notarilor Publici din Arad, Supermarketul Carrefour Market, sedii bancare, Universitatea Aurel Vlaicu – spaţiile comerciale deţinute în prezent de Urbanna au un potenţial substanţial ca sedii de birouri, cabinete medicale sau alte activităţi conexe.
Ansamblul Mureș 300 este alcătuit din două blocuri (demisol + parter + 8 etaje + penthouse) a câte 38 de apartamente fiecare și spații comerciale la parter.

Acces
Accesul auto se face din Bulevardul Nicolae Titulescu, artera principală a zonei, cu trafic fluent pe două benzi de circulație pe fiecare sens și linie de tramvai.

Dotări
La stradă este un perete cortină din sticlă. Accesul se face pe 6 uși de acces. Sediul beneficiază de spatiu mare de expunere în scop publicitar. Alte detalii tehnice: șapă, înălțime până la tavan – 3,15 m, apă-canal, zidărie POROTHERM cu termosistem BAUMIT și tencuială exterioară policoloră.

Detalii de suprafață
Spațiul comercial nr. 40 în suprafaţă construita de 195 mp, suprafața utilă de 137.00 mp, cu cota de 58/1513 mp din părțile comune construite și terenul aferent cotei de 37/2164 mp, situat în Arad, Cartier Micălaca, str. Nicolae Titulescu, bl. 342, sc. B, parter, jud. Arad, înscris în Cartea Funciară nr. 300164-C1-U58 Arad, cu nr. cad. 300164-C1-U58.

Sistem de plată flexibil
Sistemul de plată pe care Urbanna îl pune la dispoziţia clienţilor este unul flexibil şi avantajos: plata integrală la preţul de 1.000 Euro/ mp sau rate direct de la dezvoltator, taxare inversă.

Rate mai mici decât chiria
Urbanna vă propune un sistem de creditare extrem de accesibil, care vă permite să deveniţi proprietarul unui spaţiu comercial situat într-o zonă în continuă creştere, cheltuind lunar o sumă mai mică decât cuantumul chiriei practicate în zonă.

Vezi aici impartirea spatiilor comerciale »

2. Mures Residence by URBANNA

DE VÂNZARE.

mures residence

Locație
Spaţiile comerciale Mures Residence by URBANNA sunt situate în Micălaca la parterul complexului de apartamente Mures Residence. Având în vecinătate o serie de facilități publice și private cu trafic intens – Spitalul Medlife Genesys, Agenția Județeană de Cadastru, Camera Notarilor Publici din Arad, Supermarketul Carrefour Market, sedii bancare, Universitatea Aurel Vlaicu – spaţiile comerciale deţinute în prezent de Urbanna au un potenţial substanţial ca sedii de birouri, cabinete medicale sau alte activităţi conexe.
Ansamblul Mures Residence by URBANNA este bloc de locuințe cu P + 4, cu spații comerciale la parter.

Acces
Accesul auto se face din Splaiul General Gheorghe Magheru, stradă care se întinde de-a lungul zonei de promenadă Malul Mureșului.

Dotări
La stradă este un perete cortină din sticlă. Accesul se face din stradă. Sediul beneficiază de spatiu mare de expunere în scop publicitar.

Detalii de suprafață
Spațiul comercial are o suprafaţă construita de 109,30 mp, suprafața utilă fiind de 94,54 mp.

Preț bun
Prețul este unul avantajos: plata integrală la preţul de doar 1.000 Euro/ mp.

Vezi aici impartirea spatiilor comerciale »